Stap 1
Cursus
Stap 2
Contactgegevens

Vul hieronder uw eigen contactgegevens in. Velden met een * zijn verplichte velden. De gegevens van de cursist(en) dient u bij stap 3 in te vullen.

Wanneer de factuur naar een afwijkend adres verzonden dient te worden kunt u dit aangeven door een vinkje te zetten achter 'Ander factuuradres' en vervolgens de extra verschijnende velden in te vullen. De factuur wordt bij aanvang van de opleiding verzonden.

Heeft u al een account bij PlusPort?

Niet alle benodigde velden zijn correct ingevuld.


Stap 3
Cursist Informatie

Alleen mijzelf inschrijven

Vul hieronder uw aanvullende persoonsgegevens in. Velden met een * zijn verplichte velden.

Geboortedatum

Meerdere cursisten aanmelden

Vul hieronder per cursist zijn of haar persoonsgegevens in. U kunt door middel van de knop 'Cursist toevoegen' tot maximaal tien cursisten aanmelden. Eventueel kunt u per cursist het gekozen pakket, de datum en de locatie wijzigen door op de knop 'Wijzig' te klikken. Wilt u zelf ook deelnemen aan de training? Vergeet dan niet om ook uzelf als cursist aan te melden! Velden met een * zijn verplichte velden.

Als u meer dan 10 cursisten wilt inschrijven voor hetzelfde opleidingstype komen wij graag eerst in contact met u. Vul hieronder het aantal cursisten in. Optioneel kunt u een bestand toevoegen met uw op- en aanmerkingen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 


Niet alle benodigde velden zijn correct ingevuld.

Certificaten worden per aangetekende post verzonden.

Stap 4
Overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van de door u ingevulde informatie. Controleer deze gegevens goed. Als er iets niet klopt kunt u dit aanpassen door terug te gaan naar de betreffende stap. Klik nadat u de gegevens heeft gecontroleerd op 'Bevestigen'.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van de privacy statement

U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden om verder te gaan.

Houd mij op de hoogte over Draeger via e-mail

Stap 5
Betaling
Verwerken:

Hieronder treft u het financiële overzicht van de aanmelding aan. Rond uw aanmelding af door op 'Doorgaan' te klikken.

Na aanvang van de opleiding ontvangt u een factuur conform de betalingscondities die met uw organisatie zijn afgesproken.

Pakket Prijs Aantal Totaal

iDeal betaling mislukt!

Er is iets verkeerd gegaan tijdens het betaalproces. Daardoor heeft u niet betaald en kan uw inschrijving niet worden verwerkt.

PayPal betaling mislukt!

Er is iets verkeerd gegaan tijdens het betaalproces. Daardoor heeft u niet betaald en kan uw inschrijving niet worden verwerkt.

Vul hier uw kortingscode in

Betalen met

Verwerken

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bedankt voor uw inschrijving!

Bedankt voor uw aanmelding!

Uw aanmelding wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Zodra uw aanmelding is verwerkt ontvangt u per e-mail een definitieve bevestiging.

Bedankt voor uw inschrijving!